Högskoleprovet imon...

2012-03-30 20:10:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu blir det att sova för inom ska jag göra ett försök till att skricva högskoleprovet.. vi får väll se hur det slutar! och inte nog med det, jag måste vänta typ 4 veckor innan jag vet om det va värt att göra det!!! :O -.-'

Så här står det bland annat på högskoleprovets hemsida! (HUR SKA JAG KLARA MIG UTAN ATT ÄTA?!?!?!?!)

"Ät gärna en rejäl frukost på morgonen. Du får inte äta eller dricka medan du skriver själva högskoleprovet, men varje provpass på 50 minuter följs av en rast, så ta med dig någon frukt, yoghurt eller chokladkaka som mellanmål. Om du följt råden ovan är faktiskt äta frukost och packa mellanmålet det enda du behöver göra på provmorgonen!

När du väl skriver högskoleprovet är det viktigt att du inte stressar upp dig om du inte kan någon fråga. Gå vidare och återkom till frågorna du inte kan efter att du svarat på de du faktiskt klarar av direkt. På så sätt ser du till att du inte lämnar någon fråga du hade svarat rätt på obesvarad bara för att du fått slut på tid medan du kämpat med att knäcka en svårare nöt.

I de flesta fall kan du utesluta i alla fall något av svarsalternativen, vilket ökar dina möjligheter att chansa rätt, men även om du inte har den blekaste aningen om vad rätt svar är bör du alltid chansa! Eftersom du inte får minuspoäng på högskoleprovet för fel svar är en chansning aldrig fel (förutsatt att du inte kan rätt svar), det kan bara gagna dig.

Glöm heller inte bort att skämma bort dig själv efter provet! Oavsett hur det gick har det säkert varit ansträngande. Köp dig själv en present eller gå ut och käka med familjen eller goda vänner - du har förtjänat det!

Och slutligen kom att om det inte gick bra denna gång kan du skriva igen om ca ett halvår. De flesta får faktiskt sitt bästa resultat först den andra eller tredje gången de skriver. Övning ger färdighet!"



Bajs på detta, det kan ju inte gå mer än dåligt...! GODNATT!


Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu